مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
۰ نفر

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: معدوم‌سازی جوجه‌خروس‌های یک‌روزه برنامه‌ای همیشگی در واحدهای مرغداری است و صرفاً به چندروز گذشته محدود نمی‌شود و موزاین علمی و جهانی خاص خودش را دارد.

جوجه یک روزه

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، مجتبی تقی زاده اظهار کرد: امحای این جوجه‌های یک‌روزه به‌هیچ‌وجه ربطی به کمبود نهاده‌های موردنیاز برای تأمین غذای آن‌ها نداشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به این‌که برنامه تعدیل تولید جوجه یک‌روزه در ۱۷ فروردین به مزارع مرغ مادر و انجمن جوجه یک‌روزه اعلام‌شده، افزود: معدوم‌سازی برخی از جوجه‌های یک‌روزه توسط مرغداری‌ها امری عادی است ولی نحوه امحا باید بهداشتی و اصولی باشد.

این مسئول گفت: معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌روزه در دو صورت انجام می‌گیرد، در واحدهای جوجه‌کشی مرغ تخم‌گذار پس از تفریخ جوجه و تعیین جنسیت، جوجه‌خروس‌ها به دلیل عدم ایفای نقش در تولید تخم‌مرغ، بر اساس موازین علمی و جهانی معدوم می‌شوند.

تقی زاده اضافه کرد: معدوم‌سازی جوجه‌خروس‌های یک‌روزه برنامه‌ای همیشگی در واحدهای مرغداری است و صرفاً به چندروز گذشته محدود نمی‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به حالت دوم معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌روزه گفت: اگر جوجه‌های یک‌روزه گوشتی تولیدشده در واحد مرغداری مشتری خرید نداشته باشند و بیش از ۱۲ ساعت از تولید آن‌ها بگذرد، دچار افت کیفیت می‌شوند و در این حالت حتی اگر به واحد پرورشی نیز منتقل شوند ارزش تولید ندارند به همین دلیل چاره‌ای جز معدوم‌سازی اصولی آن‌ها باقی نمی‌ماند.

وی ادامه داد: برای مزارع مرغ مادر و مرغداری‌های گوشتی، پرورش جوجه‌خروس به‌هیچ‌وجه صرفه اقتصادی ندارد چون این جوجه‌ها باید به طور مثال سه کیلوگرم دانه مصرف کنند تا نهایت به وزن ۵۰۰ گرم برسند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: این جوجه‌های یک‌روزه پس از معدوم‌سازی تبدیل به پودر گوشت طیوری شده و به مصرف مرغداری‌ها می‌رسند.

کد خبر 503663

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha